Skip to main content

"Wij ontwikkelen voor u perfect werkende weegoplossingen met individuele plateau-afmetingen, specifieke softwareoplossingen en op elkaar afgestemde randapparatuur - passend bij uw processen."

Albert Sauter, directeur KERN & SOHN GmbH

Wat is CUSOS?

KERN CUSOS – perfect afgestemd op u en uw eisen

Krachtige weegschalen en efficiënte weegsystemen ter ondersteuning bij uw werkzaamheden, moeten op uw individuele eisen afgestemd zijn. Daarvoor bieden standaardmodellen meestal te weinig. Daarom ontwikkelen wij bij KERN graag met u samen de voor u passende oplossing op maat. Van verschillende plateauafmetingen tot een individueel weegsysteem in een groot productiesysteem - wij leveren de passende meettechniek. In samenwerking met uw ingenieurs en gebruikers kijken wij eerst naar de speciale eisen van uw applicatie. Met behulp van deze gegevens werken wij de daarvoor passende plateauweegschaal, vloerweegschaal of een compleet geïndividualiseerd weegsysteem uit dat perfect bij uw behoeften past.

 

Onze service: individuele weegoplossingen

Afb.: Voorbeeld van een ontwerp van individuele weegschaalplateaus voor vloerweegschalen

 

Ideaal voor verschillende en speciale behoeften

Z. bv. voor gewichtsmeting op rollenbanen in automatiseringsprocessen en pakstations

 

Integratie in bestaande en nieuwe procesketens

Perfecte integratie door individuele platformopbouw in individuele formaten

 

Voordelen

Uw grote voordeel: u hebt de keuze

  • Kies tussen een groot aantal afleeseenheden. Voordelig van kunststof, dus licht van gewicht of van edelstaal, dus robuust en waterafstotend, met numeriek toetsenbord, accu of kabel of met verschillende interfaces.
  • Weegcellen voor het opbouwen van automatische weegsystemen zoals vul- en doseersystemen, die bijvoorbeeld gebruikt worden bij productie- of vulprocessen in de chemische industrie, bouwmaterialenindustrie enz. Vaak worden de weegcellen ook voor de opbouw van controleweegschalen of voor de integratie in verschillende soorten verpakkingsmachines in de levensmiddelenindustrie gebruikt.
  • De weeggegevens kunnen naar randapparatuur zoals signaallampen, printers en laptops worden doorgestuurd of voor het schakelen van ventielen o.i.d. gebruikt worden.
  • U geeft ons de gewenste afmeting, het materiaal van het plateau en alle verdere essentiële constructiedetails door - en klaar! Wij zorgen voor de rest.

Contact

Contactmogelijkheden met uw contactpersonen

Het competente CUSOS team geeft u graag advies

+49 7433 9933-570

cusos@kern-sohn.com

Contactpersoon

Max Matthes

Teamleider Technische Service

Fabian Brenner

Servicetechnicus